Program skierowany jest do profesjonalistów z branży spożywczej, którzy chcą rozwijać swoje umiejętności w zakresie zarządzania technologiami i rozwojem nowych produktów na rynku spożywczym. Kursy są prowadzone przez czołowe instytuty badawcze, renomowane firmy oraz liderów branży spożywczej, co zapewnia wysoką jakość nauczania i praktyczne podejście do poruszanych tematów. Aplikuj do 18 września!
Zapisz się na jesienne kursy online z zakresu New Product Development Training „NPD Skills” i podnieś swoje kompetencje w zakresie wprowadzania nowych produktów na rynek spożywczy! Kursy prowadzone są w języku angielskim.
Kursy dostępne w ramach Jesiennej Edycji:
- New Product Development in a VUCA World | Online
Kurs skupia się na analizie krajobrazu przemysłu spożywczego w kontekście VUCA (zmienność, niepewność, złożoność, niejednoznaczność). Uczestnicy zdobędą aktualną wiedzę na temat wyzwań i szans związanych z nowym rozwojem produktów, zwłaszcza w kontekście postpandemicznym, wojny na Ukrainie i zrównoważonego rozwoju.
Spotkania online w ramach kursu:
- 7 Października (9:00 – 12:15) – Przemysł spożywczy w czasach kryzysu (COVID-19 i wpływ inwazji rosyjskiej na przemysł spożywczy) | CSIC
- 11 Października (9:00 – 10:30) – Globalne trendy na rynku spożywczym i wyzwania w procesie rozwoju nowych produktów | Yoush
- 16 Października (9:30 – 12:45) – Trendy w przemyśle spożywczym po pandemii: Zarządzanie rozwojem nowych produktów i zapewnienie bezpieczeństwa | Campden BRI
2. Technology Management for New Product Development | Online
Kurs poświęcony nowoczesnym technologiom stosowanym w procesach tworzenia nowych produktów spożywczych. Uczestnicy dowiedzą się jak zarządzać procesami technologicznymi w branży spożywczej oraz poznają praktyczne zastosowania technologii w innowacjach produktów.
Spotkania online w ramach kursu:
- 5 Listopada (9:00 – 12:00) – Proces rozwoju nowych produktów i zarządzanie technologiami w produkcji spożywczej | Michał Baran
- 7 Listopada (9:00 – 11:15) – Technologia PEF w innowacjach spożywczych | ELEA
- 12 Listopada (10:00 a.m. – 12:00) – Wprowadzenie do rozwoju opartego na metodzie stage-gate | PEPSICO
- 14 Listopada (9:00 – 11:00) – „Truskawki na K2” – Przyszłość liofilizacji w transformacji systemu żywnościowego | LYOFOOD
Dlaczego warto?
- Rozwój zawodowy: Zdobądź certyfikat ukończenia kursu EIT Food i wzmocnij swoją pozycję na rynku pracy!
- Praktyczne podejście: Nauczysz się zaawansowanych technologii i metodologii używanych w rozwoju nowych produktów, a także dowiesz się, jak radzić sobie z wyzwaniami na rynku, jakie niesie ze sobą obecna sytuacja globalna.
- Innowacyjność: Otrzymasz możliwość nawiązania kontaktów z ekspertami z branży spożywczej, w tym menedżerami, naukowcami i badaczami, co pomoże Ci w tworzeniu innowacyjnych rozwiązań.
Nie czekaj, zapisz się już teraz i rozwijaj swoje umiejętności z zakresu tworzenia nowych produktów w branży spożywczej!
Kliknij aby dowiedzieć się więcej.
Termin składania zgłoszeń upływa 18 września 2024 roku.
APLIKUJ